Härryda ny serieledare efter seger mot Fröjden

Härryda slog Fröjden borta med 3-2 (0-0) och är ny serieledare i division 6 Göteborg C herr i fotboll efter sju spelade matcher, två poäng före Argo.

|
Fröjdens FK förlorade mot Härryda IF

Argo har dock en match mindre spelad. Fröjden ligger på sjätte plats i tabellen.

William Gustavsson stod för Härrydas avgörande mål efter 66 minuter.

Matchen var mållös till Fröjden tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Jonatan Andersson.

Härryda kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Viktor Green.

Härryda tog ledningen bara två minuter senare genom William Gustavsson.

En minut senare var det Lukas Simonsson som såg till att Fröjden kvitterade till 2-2. I 66:e minuten slog William Gustavsson till återigen, och gav Härryda ledningen.

Fröjden har två vinster och tre förluster och 20–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Härryda har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 15–6 i målskillnad.

Noteras kan att Härryda sedan den 3 maj har avancerat åtta placeringar i tabellen.

Härryda tar sig an Askim i nästa match hemma fredag 24 maj 19.00.