Motorvägen genom Landvetter

Debatt

Det är ju roligt att det finns folk som vill syssla med politik. Ibland är man dock glad, att man inte känner någon sådan. Sedan vi kom till Landvetter 1980 har frågan om motorvägen genom Landvetter och vad den gör mot medborgarna och samhället, debatterats i denna tidning ett oräknat antal gånger. Nu senast är det sign landvetterbo som publicerat sig med några mycket tänkvärda inlägg. Jag tror inte sign landvetterbo är politiker. Skulle någon politiker besitta sådan insikt hade frågan om motorvägsbuller för länge sedan varit åtgärdad. Motorvägen skär som ett öppet sår genom samhället. Det var ett felaktigt beslut från början. Men något plåster på såren, tycks ingen ansvarig vilja befatta sig med. Man är glad att politikerna inte sitter i Landvetter, de skulle få måånga besök av uppretade landvetterbor. Sign Landvetterbo uttrycker den frustration vi känner inför politikernas ovilja att prioritera i denna fråga. Dock ligger det nära till hands att tro, att det är vanlig enkel inkompetens som uttrycks i denna er avoghet att vilja ställa upp för oss som valt er. Ni sitter på vårat mandat att förvalta demokratin.
En annan landvetterbo

  • En annan landvetterbo
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook