Var vi på samma dialogmöte?

Debatt

Signaturen Thomas och Thomas på Utsiktsvägen har bevistat dialogmötet i Landvetter där ämnet var överdäckning av motorvägen. Denna har olyckligtvis hamnat mitt i Landvetter och delat samhället i två delar och trafiken på vägen för dessutom ett herrans oväsen. Så långt var alla överens!

Egentligen är det två frågor:
1. Hur blir vi av med det ständiga ljudet från vägen?
2. Hur binder vi ihop de båda delarna och skapar ett attraktivare centrum?

Denna tidnings reporter var inte på plats utan referatet bygger på en redogörelse från kommunalrådet Vorberg, som ledde mötet. Jag tycker han träffade alldeles rätt i sin beskrivning. Möten av detta slag är till för att samla in synpunkter till stöd för våra politiker.

Sedan får man givetvis se hur realistiska de olika förslagen är. På kommunens hemsida finns också en beskrivning av mötet nedtecknat av en tjänsteman från kommunen. Inte heller där kan man läsa om dessa
”fantasier” som signaturen kallar en överdäckning.

Signaturen hade en helt annan uppfattning om vad som sades. ”Att skriva positiva kommentarer om överdäckning när i stort sett alla var negativa ger en felaktig bild av vad som framkom på mötet”… skriver Th & Th.
När vi läste detta kliade vi oss i huvudet och började fundera på om det verkligen var samma dialogmöte vi var på!

Gunnar Palm
Conny Wickberg

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook