Arkivbild: Björn Dinau
Arkivbild: Björn Dinau

Drogpåverkad åkte runt i krockad bil

LANDVETTER
Strax efter klockan 21 i måndags kväll fick polisen flera samtal om att en krockskadad bil setts köra långsamt på riksväg 40 mellan Mölnlycke och Landvetter. Bilen ska ha framförts vingligt och delar från den ska ha lossat under färden.

En bit före avfarten mot Landvetter blåste fordonets motorhuv upp, men föraren fortsatte trots det ändå på sin färd. Vid Byvägen stannade föraren, hoppade ur och slog igen motorhuven men fortsatte därefter färden. Dock inte så långt. På en gräsmatta fastnade bilen och polisen kunde slutligen få stopp på ekipaget.

Bakom ratten satt en man i 20-årsåldern som ett par timmar tidigare varit inblandad i en trafikolycka på E45 i Lilla Edets kommun. Mannen visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad och när polisen gjorde en husrannsakan i bilen hittade man misstänkt narkotika. På sig hade mannen en större summa pengar som polisen misstänker kommer från brottslig verksamhet. Pengarna togs därför i beslag.

Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott genom innehav och eget bruk samt penningtvättbrott.
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook