Bild: Idrottsfoto
Isak Julkanen är tillbaka i moderklubben.
Bild: Idrottsfoto
Isak Julkanen är tillbaka i moderklubben.

Värvar hem forward: ”Ska givetvis spela i Pixbo”

Innebandy

Han är Pixbo Wallenstam som moderklubb – nu är han också tillbaka hos de röd/vita. Isak Julkunen har skrivit på för klubben.

Han gick riksinnebandygymnasiet i Umeå och har spenderat senaste tiden i Lindås Waves i allsvenskan, men nu är han tillbaka i klubben där karriären en gång startade.

Den 23-årige forwarden Isak Julkunen har kritat på för Pixbo Wallenstam. Julkunen, som har ett gäng U19-landskamper på meritlistan, ser fram emot spel i den högsta ligan.

–  Jag vill väldigt gärna testa att spela i högsta ligan igen så det här känns helt rätt. Jag tror och siktar alltid på guld. Men jag tror att vi behöver bli bättre på att gå rakare på mål i våra anfall samt att utnyttja de kontringar vi får. Men det tror jag absolut att vi löser, säger Isak Julkunen i ett pressmeddelande.

Pixbos huvudtränare, Jonas Eliasson, säger så här om lagets hemvändare:

– Isak är duktig på att ta snabba beslut på planen då han har ett väldigt bra spelsinne. Han är mogen i sitt spel trots sin låga ålder. Jag har velat ha in Isak i truppen ett tag nu, så det känns väldigt bra att det är klart.

Klubbens elitansvarige, Kalevi Pessi, ser också väldigt postivt på att Julkunen valt att vända tillbaka till Pixbo efter sin sejour i Lindås.

– Det är vi väldigt glada för. Isak är för mig en Pixbokille och skall givetvis spela i Pixbo Wallenstam, säger Pessi i pressmeddelandet.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook