Båda lagen tog andra raka

Pixbobloggen

Drömstarten på Czech Open är nu ett faktum för både Pixbos herrar och damer. Båda lagen vann nämligen även sin andra gruppspelsmatch i turneringen.

Damerna som nu drabbades samman med norska Tunet IBK stängde igen helt bakåt och såg till att göra det man skulle framåt.

1–0 kom tidigt i den första perioden genom Malin Pettersson (assisterad av Josefin Wålinder). Innan den första periodens slut kom också 2–0 genom Therese Landén och i den andra och sista perioden kunde Emmelie Södergren fastställa slutresultatet 3–0.

6–1 i målskillnad och sex olika målskyttar är alltså Pixbodamernas facit efter den första dagen av turneringen.

 

Herrarna ställdes nu mot ett lag från hemmanationen i Tatran Střešovice. Det skulle inte bli några bekymmer för de rödvita. Max Wahlgren såg till att bli tvåmålsskytt när han noterades för både 1–0 och 2–0 innan Philip Bringestedt satte 3–0 och stängde kiosken. Nyförvärvet Andreas Hörberg som gjorde två mål i debutmatchen stod nu för en assist i matchen som till slut blev 3–1 till Pixbo.

 

Under fredagsförmiddagen spelar både herrarna och damerna sin sista gruppspelsmatch i turneringen. Damerna spelar klockan 10.40 och herrarnas match spelas 11.40.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook