Martin Östholm

Pixbokaptenen om att vara tillbaka i landslaget

Pixbobloggen

Som tidigare nämnt blev Martin Östholm uttagen, som enda Pixbospelare på herrsidan, att representera blågult i Finnkampen. Det blir lite av en comeback i landslaget. Kanske lite överdrivet i och för sig då uppehållet inte alls var långt, men under de senaste uttagningarna har Östholms namn saknats.

– Vi har haft en dialog om det eftersom jag var skadedrabbad i slutet på förra säsongen så var vi eniga om att jag inte skulle vara med på de lägren och ladda inför Finnkampen, så det ska bli kul att få vara med i hetluften igen. Kroppen känns bra som upplägget har ju fungerat. Jag är väldigt taggad inför Finnkampen, säger Östholm till Pixbobloggen.

Herrarna har ju betydligt längre till sitt kommande VM än damerna, men trots det har Martin Östholm redan siktet inställt på att ta en plats.

Det viktigaste för att nå dit?

Hälsan.

– Det är målsättningen att spela VM i och med att vi inte vann det förra så är man ju revnaschsugen och vill ta tillbaka guldet. Så jag vill försöka spela till mig en plats och för mig handlar det om att vara skadefri. Min spelstil kräver att kroppen är hel och när den är det vet jag att jag kan hålla en hög nivå. Då tycker jag nog att jag tillhör de bästa, säger Östholm.

I helgen spelar Pixbo Wallenstam dubbla träningsmatcher mot SSL-motståndaren Falun på bortaplan. Sedan väntar även Mullsjö i en träningsmatch, men den spelas samtidigt som Finnkampen och alltså med ett Pixbo utan Martin Östholm.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det