Stökig man höll polisen sysselsatt i flera dagar

Mölnlycke

En och samme man höll i veckan polisen sysselsatt under flera dagar i Mölnlycke.

Det hela började i tisdags förmiddag när en civil polispatrull stoppade en bil på Säteriet. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade sig sakna körkort och rapporterades för grov olovlig körning. På sig hade han en mindre mängd misstänkt amfetamin, och polisen genomförde därför en husrannsakan i hans bostad.

Sent i onsdags kväll fick polisen flera samtal om att det gapades och skreks på en innegård på Säteriet. När polisen kom till platsen visade det sig att mannen som ertappats bakom ratten dagen innan nu hade jagat efter en kvinna. Han hade därefter försvunnit från platsen i en bil.

Polisen åkte runt och letade utan att hitta honom. Dock påträffades en annan man som var ute och körde påverkad och som rapporterades för drograttfylleri och olovlig körning.

Slagen med krycka

Några timmar senare, vid halv fyra-tiden på natten, fick polisen åter samtal om bråk och skrik på Säteriet. Väl där påträffade polisen den kvinna som tidigare blivit jagad av mannen. Denna gång uppgav hon dock att han slagit henne över armen med en krycka. Därefter hade mannen försvunnit, och polisen kunde inte hitta honom.

Strax före klockan åtta på torsdagsmorgonen ryckte polisen åter ut på grund av samme man. Han hade då slagit sönder en ytterdörr till en lägenhet, men därefter gått upp i rök.

På torsdagseftermiddagen greps så mannen till slut, efter att under flera dagar ha gäckat polisen. Det visade sig att han tagit sin tillflykt till ett äldre igenbommat hus i närheten av Rådahemmet.

Senare på torsdagen anhölls han misstänkt för flera olika brott, bland annat grov olovlig körning, misshandel och narkotikabrott.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook