Sandra Mangsbo

Inte spelat match på tre år – kastades in i hemmapremiären

Pixbobloggen

Det var tre år sedan som Sandra Mangsbo spelade en innebandymatch senast. Då gjorde hon det i Pixbo Wallenstams division 1-lag. Efter det har hon bland annat huserat som ledare i IFK Göteborg, men när Pixbo Wallenstam i hemmapremiären mot Linköping hade Sara Hjorting krasslig och Agnes Lindblom knäskadad panikvärvades Mangsbo tillbaka till klubben och kastades in mellan stolparna i hemmapremiären.

– Det var lite speciellt. Jag har inte spelat på ett tag så det var häftigt att få göra det. Kroppen är väl inte riktigt som den varit, säger Sandra Mangsbo.

27-åringen har hann göra ett par träningar med laget och hade fått lite indikationer om att det kunde bli spel mot Linköping, men inte förrän timmarna innan matchen kom det slutliga beskedet.

– Jag fick en liten flagga i veckan, men sen pratade jag och Hjorting om det under förmiddagen och då tog vi beslutet att hon skulle vila, säger Mangsbo som fick vinna sin comeback i Pixbotröjan med 7–4.

Hur var det att spela?

– Det var roligt, men jag fick kämpa mycket med huvudet idag. Eftersom jag spelat tidigare, men inte på väldigt länge så tror man att man kan, men man måste jobba väldigt mycket. Jag blandade och gav lite, men hade inte jättemycket att göra, säger Mangsbo.

Hur är planen för kommande matcher?

– Jag kommer vara med på träningarna och sedan beror det lite på hur det är med Agnes knä, så vi får se, säger Sandra Mangsbo.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det