Arkivbild: Björn Dinau

Kvinna greps misstänkt för inbrott

MÖLNLYCKE

Flera inbrott har inträffat i Mölnlycke den senaste tiden. En kvinna har gripits misstänkt för åtminstone några av inbrotten.

Den senaste tiden har ett flertal källarinbrott inträffat på Rönngården i Säteriet. Natten mellan tisdag och onsdag inträffade flera inbrott i källarförråd. Bland annat stals högtalare.

Klockan 03.20 natten till torsdag larmades polisen till Rönngården med anledning av ytterligare ett källarinbrott. Tre personer sågs lämna platsen, men vittnen kunde peka ut en av dem som en kvinna i 40-årsåldern. Polisen sökte med hund i området men kunde inte hitta de tre misstänkta tjuvarna.

Envarsgripande
En kort tid därefter ringde en person från kyrkområdet till polisen. Denne hade då haft påhälsning av några personer som stulit alkohol. Alkoholens rättmätiga ägare tog upp jakten och gjorde ett så kallat envarsgripande av en kvinna som senare visar sig vara samma person som tidigare pekats ut i Säteriet.

Kvinnan greps av polisen och är nu misstänkt för inbrott. De två männen lyckas undkomma men polisen har en god bild av vilka de är.

Natten till fredag kallades polisen åter till källarförråden på Rönngården. I ett av förråden påträffas då en motorcykel som visade sig ha stulits tidigare i veckan.

Flera inbrott

Flera andra stölder har inträffat i kyrkområdet de senaste dagarna som möjligtvis kan ha ett samband med de övriga händelserna. I torsdags eftermiddag stals en cykel ur ett garage. Och natten mellan onsdag och torsdag stals tre cyklar ur ett annat garage. Ur ett förråd stals en cykelkärra. På en annan adress fick ett uthus haft ovälkommet besök. Där stals bland annat högtalare och elverktyg. Natten mellan onsdag och torsdag bröt sig någon in i en bod på en annan gata . Där verkar dock inget ha stulits.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det