Stark hemmaseger av Mif

Fotboll

Mölnlycke IF huserar numera i den övre halvan av tabellen. Dit såg man till att avancera i helgen under hemmamatchen mot Dalen/KFF. Det skulle trots allt bli en tät tillställning, men det var hemmalaget Mif som tog ledningen i den första halvleken genom Marcus Vogel.

Tabelltreorna skulle hitta nätet av de i den andra halvleken, men det skulle inte hjälpa. Sabahudin Sulejmanovic blev segerorganisatör för Mölnlycke IF som vann matchen med 2–1 och ligger nu på en femteplats i tabellen. Laget har tio poäng upp till andraplatsen som innnebär kval uppåt och lika många poäng ned till platsen under det negativa strecket.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det