Stulna bilar sätts i samband med inbrott

Mölnlycke

Två bilar som stals i Mölnlycke sätts i samband med flera inbrott i kommunen under helgen.

Natten mellan fredag och lördag råkade en pizzeria på Metallvägen i Mölnlycke ut för inbrott. Tjuvarna tog sig in genom att kasta en sten genom en ruta. Kassaapparaten bröts upp och växelkassan stals. Ur lokalen stals även billnycklar tilhörande två bilar, båda två silverfärgade Nissan Micra, som även de stals från platsen. Tjuvarna ska även ha fått med sig en surfplatta.

Vid klockan halv två natten till måndag såg en väktare de två stulna bilarna på en parkeringsplats vid Klockarns väg. När polisen är på väg till platsen kör den ena av bilarna iväg. Väktaren följer efter men tappar bort bilen när den kör in på en gång- och cykelbana. P0lisen sökte i området men kunde inte finna bilen.

På parkeringsplatsen vid Klockarns väg stod dock den andra bilen kvar. Den har tagits in av polisen för teknisk undersökning i jakt på spår.

De två silverfärgade bilarna sätts i samband med två inbrott som inträffade i kommunen under helgen. Dels Hindåsskolan där inbrottslarmet gick klockan fem i lördags morse. Väktare som åkte till platsen möttes av fyra män som lämnade platsen i en silverfärgad bil. Det är i nuläget oklart vad som stals ur skolan.

Strax efter klockan fem i söndags morse gick inbrottslarmet på Furuhällsskolan i Mölnlycke. Där hade någon tagit sig in genom att krossa en fönsterruta. Ur skolan stals troligtvis en högtalare och en bildskärm. Även där sågs en silverfärgad bil lämna platsen.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook