Bild: Privat
Nadine Kåmark.

Kåmark får stipendium: ”Helt överlycklig”

Cykeltrial

Rävlandacyklisten Nadine Kåmark har en stark säsong i ryggen och nu fick 24-åringen ett nytt besked som knappast gjorde året sämre. Som en av 75 idrottare i landet har Kåmark valts ut att få Svenska Spels Elitidrottsstipendium. – Jag är helt överlycklig att fått detta stipendiet. För mig är det dels ett kvitto på all enorm energi och tid jag lagt ner på att försöka få till pusslet med att studera och idrottssatsa, samtidigt som det är pengar som är mycket väl behövda i min tävlingskassa. Och att dessutom få gå på idrottsgalan för att ta emot stipendiet kommer bli jättehäftigt, säger Nadine Kåmark. Stipendiet delas ut årligen till elitidrottare på landslagsnivå som studerar på minst halvfart på universitet, högskola eller annan postgymnasial utbildning. För Nadine Kåmark väntar nu cykeltrial-VM i Kina under november.
Stipendiet är på 50 000 kronor.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det