Max Wahlgren gjorde tre mål mot AIK.

Dubbla Pixbosegrar i helgen – Wahlgren fyramålsskytt

Pixbobloggen

Det blev en alldeles lysande helg sett med Pixbo-ögon. Både herrlaget och damlaget spelade på bortaplan under lördagen och det slutade både med tre poäng vardera och två målfester.
Damerna gästade IBK Dalen och här var det egentligen inget snack om vilket lag som var det bättre och det var Pixbos VM-spelare som visade vägen.
Ida Sundberg gav gästerna ledningen i inledningen av den första perioden och efter att Dalen kvitterat var det dags för nästa VM-back att hitta nätet. 17:00 in i matchen såg Isabell Krantz till att ta tillbaka ledningen till Pixbo. Bara 16 sekunder senare såg också Lisa Andebratt till att göra 3-1.
Pixbo fortsatte sedan trumma på och stängde mer eller mindre tillställningen när Alicia Fylke gjorde 4-1 och Linda Andersson gjorde 5-1.
Slutresultatet blev till slut 7-2 till Pixbo efter att Alicia Fylke gjorde sitt andra mål i matchen och Eliska Krupnova noterats för en fullträff.
Pixbo ligger därmed kvar på samma poäng som KAIS Mora i toppen av tabellen.

För herrarnas del var det Örebro på bortaplan som väntade och här var det Max Wahlgren som blev stor segerorganisatör. Forwarden som är en poängspelare tog sin roll på allvar och noterades för inte mindre än fyra(!) mål i Pixbos 7-3-seger. Wahlgren kvitterade till 1-1 i den första perioden, gjorde 5-2-målet, 6-3 och sedan även 7-3. Övriga målskyttar för ”Rävarna” blev Philip Bringestedt, Andreas Hörberg och Charlie Sköld.
Pixboherrarna ligger nu på en fin fjärdeplats i tabellen.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det