Laura Manninen är klar för VM.
Laura Manninen är klar för VM.

Pixbobacken klar för VM

Pixbobloggen

Den svenska VM-truppen är ännu inte uttagen, men det är däremot den finska och där har en Pixbospelare blivit uttagen. Det är självklart backpjäsen Laura Manninen som fått en plats i landslagstruppen till mästerskapet som spelas om drygt en månad.
Pixbos värvning inför säsongen, Alisa Pöllänen, hade med största sannolikhet varit med om inte hennes knäskada satt stopp. Undertecknad var i kontakt med klubbens elitansvarige, Kalevi Pessi, tidigare under veckan och han berättade att Pöllänen går fortfarande i väntans tider på en operationstid för sin korsbandsskada.
– Det är irriterande att det tar sådan lång tid, säger Pessi som tillsammans med fler i klubben jobbar på att skynda på processen för att den finska stjärnspelaren ska kunna vara tillbaka på planen så snabbt som möjligt. Det kommer däremot som tidigare nämnt inte hända den här säsongen.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook