Sara Hjorting kommer att vakta det svenska målet i matchen mot Tyskland.

Hjorting får chansen i VM-premiären

Pixbobloggen

Sverige möter Tyskland i sin första gruppspelsmatch i VM om mindre än en timme. Då är också den svenska laguppställningen presenterad och Pixbomålvakten Sara Hjorting kommer att vakta det svenska målet mot Tyskland och placerar alltså IKSU-målvakten Emelie Frisk på bänken.
Även utespelarna från Pixbo Wallenstam tar plats i laget som kommer att starta premiärmatchen. Ida Sundberg och Isabell Krantz kommer tillsammans att utforma det andra backparet i det svenska laget och där kommer man att ha IKSU-trion Alice Granstedt, Sofia Joelsson och Emelie Wibron framför sig. Stephanie Boberg kommer att tillhöra blågults tredje backpar och paras där ihop med Frida Norström, ISKU. I Bobergs femma finns även Cornelia Fjellstedt, IKSU, Amanda Delgado Johansson, ISKU och Sara Steen, Endre.
Sändningen från matchen startar 14:55 i TV4 Sport.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det