Arkivbild: Jenny Förander
Anton Blidh.

Ny poäng av Anton Blidh

Ishockey

Det var ett svenskt samarbete som under natten mot lördagen, svensk tid, såg till att Anton Blidh från Mölnlycke noterades för sin sjunde AHL-poäng den här säsongen. Hans Providence Bruins tog emot Hartford Wolf Pack på hemmaplan och efter att ha legat under i den första perioden vände Providence i den andra och det var med hjälp av Anton Blidh.

22-åringen assisterade nämligen fram till landsmannen Jakob Forsbacka Karlsson som satte målet som innebar 2–1 till Bruins. Målet ledde också så småningom fram till att Providence vann med 4–3. Anton Blidh och hans lag spelade även matcher natten mot söndagen och natten mot måndagen. Samtliga slutade med uddamålssegrar, men i de två senaste lämnade Mölnlyckesonen planen utan några egna poäng.

Anton Blidh har ännu inte fått chansen att säsongsdebutera i NHL för Boston Bruins.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det