Varnar för stöld hos äldre

Härryda kommun

Polisen går nu ut med en varning till äldre om att inte släppa in främlingar i sina hem. I Lindome har flera fall inträffat där en person med en namninsamling knackat på hos äldre och fått med sig den boende in i ett rum längre in i lägenheten. Under tiden har en kumpan smitit in genom dörren och stulit saker.

I onsdags fick en äldre dam på Lyckornas Sjöväg i Benareby besök av en mattförsäljare som sa sig ha sålt en matta till henne för länge sedan och nu ville visa fler. Hemtjänsten dök dock upp i tid, och hittade hennes smycken liggandes på ett ställe där damen själv inte lagt dem. Inget blev stulet.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

gillahppafacebook