Anton Blidh

Trevliga mellandagar för Anton Blidh

Ishockey

Mölnlyckesonen Anton Blidh fortsätter jaga säsongens NHL-debut och 22-åringen stärke garanterat sina odds under mellandagarna. När Providence Bruins, Blidhs AHL-lag, besegrade Utica Comets under fredagen förra veckan gjorde Anton Blidh ett mål i matchen som slutade 3–1.

Dagen därpå var det matchdags igen och Providence gick mot en 2–1-förlust, men i slutet av den tredje perioden klev Anton Blidh fram och räddade oavgjort för sitt lag som dessvärre föll i förlängningen. Mölnlyckesonen är nu bara två poäng ifrån att tangera förra säsongens poängskörd och då har bara halva säsongen passerat.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det