Isabell Krantz.

Då beräknas landslagsbacken vara tillbaka

Pixbobloggen

Det var i Pixbodamernas bortamöte med KAIS Mora i helgen som olyckan var framme för landslagsbacken Isabell Krantz. 28-åringen skadade ena foten och kunde inte spela vidare i matchen som Pixbo till slut förlorade med 6–2, efter att Krantz gjort lagets första mål.
Efter undersökningar står det nu klart att det rör sig om en rejäl stukning för Isabell Krantz del. Foten är rejält svullen, men Pixbospelaren har inte ådragit sig några frakturer.
– Jag hoppas kunna vara på planen nästa vecka igen, meddelar Isabell Krantz till bloggen.
Det innebär att Pixbo kommer få klara sig utan sin landslagsback, som för övrigt tog VM-guld tidigare i år, i lördagens hemmamöte med nästjumbon Telge. En comeback i matchtröjan kan alltså bli aktuell när laget gästar Jönköping på söndag nästa vecka.