Två bostadsinbrott i Mölnlycke

Mölnlycke

Två bostadsinbrott inträffade i Mölnlycke under torsdagen. Vid 18.30-tiden var det en person boende på Stationsvägen som kom hem och då upptäckte att ett lakan hängde över lägenhetsdörren. När bostadsinnehavaren lyfte på lakanet visade det sig att dörren var uppbruten. Det är i nuläget oklart vad som stals. Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen.

Klockan 19.11 samma dag fick polisen larm om ett pågående inbrott i en villa på Granviksliden. Polisen skickade flera patruller och även helikopter, men när man kom fram till platsen var tjuven borta. Man kunde konstatera att en stege hade rests mot en balkong på andra våningen, och att tjuven där uppe krossat en ruta för att ta sig in. Guldsmycken ska ha stulits. Även där har polisen genomfört en teknisk undersökning.

gillahppafacebook