Linus Henrikssons (längst till vänster) karriär kan vara över efter förlusten mot Mullsjö.

Pixbospelarens karriär kan vara över: ”Kan ha varit det sista jag gjorde”

Pixbobloggen

Han gjorde fyra poäng i matchen som blev Pixbos uttåg ur SSL-slutspelet – nu meddelar dock Linus Henriksson att karriären eventuellt är över.

Säsongen blev minst sagt en speciell sådan för Pixboforwarden Linus Henriksson. 28-åringen åkte inte minst på karriärens första avstängning när han plockades bort i åtta matcher för en händelse i en bortamatch mot Växjö. Henriksson blev även polisanmäld för händelsen och fick utstå en hel del i sociala medier.
Efter det har forwarden dock kommit tillbaka starkt och var under Pixbos femte kvartsfinal en av de stora anledningarna till att laget kunde fått sin säsong förlängd med sina två mål och två assist. Men matchen kan trots allt ha varit karriärens sista för Linus Henriksson.
– Jag ska inte säga för mycket, men vi får se om jag är med till hösten, säger Henriksson.
Det är tveksamt, eller?
– Vi får se. Det här kanske var det sista jag gjorde.
I din karriär?
– Ja.
Är det på grund av motivationsbrist?
– Ja, lite så. Nu ska jag inte säga att det är helt klart, men den har trutit lite i år och jag tycker kanske inte att jag presterat så bra som jag borde göra och det är psykiskt jobbigt, säger Linus Henriksson.
Hur känner du nu efter den här matchen?
– Tomhet såklart. Någonstans är det inte idag vi förlorar den här matchserien, utan det är tidigare. Vi gör vad vi kan idag, men det är små tillfälligheter som gör att det går emot oss.
Vad händer under de här tre matcherna mitt i serien?
– De lyckades verkligen med sin matchplan och vi gör inte alls det vi pratat om att göra. Det är svårt att sätta ord på vad som händer, säger Linus Henriksson.

  • Adam Andersson031-98 50 67