Tonåringar rånade i Mölnlycke

Mölnlycke

I tisdags i förra veckan rånades två tonåringar i Mölnlycke. Den ena, en kille i 14-årsåldern, hoppade av bussen vid Lövskogsvägen vid 18.30. Han lyssnade på musik och märkte först inte att en man följde efter honom. När han stannade till kom dock mannen fram, tog ett grepp om hans hals, sa att han hade både kniv och pistol och krävde att få tonåringens mobil. Han slog också den rånade i ansiktet med knytnäve ett tiotal gånger.

Det andra rånet inträffade på Ängsvägen vid 19.15 samma kväll. Där var det en kille i 18-årsåldern som steg av bussen och fick sällskap av två andra resenärer. De två okända männen gav honom ett par knytnävsslag i ansiktet och sa att de hade kniv. Sedan tog de hans mobiltelefon och kontokort och tvingade till sig kortets kod.

I båda fallen finns filmer från bussarna.

I fredags inträffade ett tredje rån. Där var det en 16-åring som gick under en viadukt vid Kyrkvägen då han mötte tre män med luvtröjor. Männen hotade med våld och tvingade till sig tonåringens mobil, klocka, mössa och vantar.