Stephanie Boberg och Lisa Andebratt.

Pixbotrio uttagen i landslaget

Pixbobloggen

Truppen till det kommande Euro Floorball Tour är uttagen. Turneringen spelas i Finland den här gången och Pixbo Wallenstam kommer att representeras av Isabell Krantz, Stephanie Boberg och Lisa Andebratt. Boberg och Krantz var med och vann VM tidigare i år och har varit gjutna i landslaget ett bra tag. Lisa Andebratt gled in som reserv till den senaste EFT-turneringen, men får nu en ordinarie plats.
Målvakten Sara Hjorting har meddelat att hon slutat i landslaget och är av den anledningen inte uttagen. Det har däremot inte VM-guldbacken Ida Sundberg gjort, men Pixbokaptenen kommer inte att spela EFT i Finland den här gången.

Tilläggas ska också att Pixbos Linnea Wilhelmsson blivit uttagen till U19-landslaget som också kommer att spela Euro Floorball Tour.