Svar till ”Satsning på friskvård?”, HP 18/4

Debatt

Svar till  ”Satsning på friskvård?”,  HP 18/4.

Ja, det är lätt att hålla med om det sorgliga att Hitta-ut gick i graven efter tre framgångsrika år. Pengarna, och i någon mån energin, tog slut; undertecknad var själv med i arbetet. Som en liten tröst i eländet har OK Landehof de senaste tre åren erbjudit en lätt-variant av Hitta-ut: Sommarens checkpoints; under de fem sommarmånaderna maj-september tillhandahålls en karta med 20 kontroller varje månad från olika delar av vår kommun. Kartorna hämtas hem från Landehofs hemsida eller köps för en guldpeng i Skafferiet, Landvetter centrum. För flitiga kontrollplockare ingår också en liten tävling.
Det är inte Hitta-ut men det ger dig ändå mål och mening på din färd i skogen. Lycka till!*

Bo Janson
OK Landehof