• ARON MIKAEL SIK
    Krossa och roffa. Här tog inbrottstjuvarna sig in och fyllde enligt uppgift svart säckar med cigarretter och annan tobak.
  • ARON MIKAEL SIK

Tobakstillslag mot Hemköp

Mölnlycke

Natten till fredagen utsattes Hemköp i Mölnlycke för en smash and grab-kupp. Polisen har inlett en spaningsinsats men har ännu inte kunnat gripa någon.

Det var vid halv fyra-tiden natten mot fredagen som larmet gick från Hemköps-butiken. Enligt uppgifter från GP hade en svart Range Rover kört in i entrén. Detta kan dementeras av personalen på plats men däremot har ett butiksfönster krossats lite längre bort längs med Biblioteksgatan.

– Vi fick in ett par, tre samtal från boende i närheten som sett en SUV av märket Range Rover köra från platsen, säger polisens presstalesman Peter Adlerson.

Polisen misstanker att inbrottet utförts av samma gärningsmän som ligger bakom liknande inbrott i Göteborgsregionen den senaste tiden.

– Gärningsmännen har tillgripit tobak och cigaretter och tillvägagångssättet känns igen från flera inbrott den senaste tiden, tillägger Peter Adlersson.

Under natten genomfördes en omfattande sökninsats men man har inte gripit någon misstänkt.