Ung man avliden efter bilolycka i Mölnlycke

Mölnlycke

Fem personer skadades, varav en avled efter en singelolycka i Mölnlycke under tisdagskvällen. Samtliga passagerare var i 20-årsåldern.

Det var 21:32 som larmet kom in till polisen om en bilolycka på Kvarnbacken/Mölndalsvägen i Mölnlycke. Endast en bil var inblandad i olyckan, men i bilen satt fem personer i 20-årsåldern varav samtliga skadades och fördes till sjukhus. Tre med allvarliga skador och två med lindriga. En av personerna, som enligt polisen ska vara en ung man, avled senare på sjukhuset. Den avlidne mannen var passagerare i bilen.

Bilen fick på plats klippas upp av räddningstjänsten och fordonet har sedan beslagtagits av polisen.

”Polisen inleder förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till annans död. Med anledning av att händelsen lett fram till ett dödsfall och förundersökning pågår kan polisen inte lämna ytterligare uppgifter kring hur olyckan gått till”, säger polisen på sin hemsida.

Räddningstjänsten var på plats vid olyckan i drygt en och en halv timme.