Bild: DANIEL ELFVELIN
SEGER. Landvetter IS höll nollan när de slog Lerum på bortaplan med 1–0.

Olofsson sänkte Lerum

Fotboll

I lördags vann Landvetter IS med 1–0 borta mot Lerums IS. Segermålet gjordes av Joakim Olofsson efter en halvtimme.

I och med segern hakar laget på i toppen och ligger delad tvåa på samma poäng som Västra Frölunda.

Mölnlycketorsk

För damerna i Mölnlycke IF blev det förlust med 2–4 borta mot serieledarna Sävedalens IF i division 3. Mölnlycke ledde med 2–1 efter mål av Alice Hedenberg och Alina Miller. Sedan vände hemmalaget. Mölnlycke ligger sist.

I division 4 vände Mölnlycke 0–1 till seger med 5–2 borta mot Kärra KIF. Målen gjorde Markus Landén 2, Seth Schiötz, Sabahudin Sulejmanovic och Lukas Wenåker. För Mölnlycke/Sjövalla blev det 3–1 hemma mot Donsö IS.

Efter bortalagets ledningsmål nätade i tur och ordning Mathias Williamsson, Niclas Williamsson och Jonathan Mattias Vinberg.

Målkalas för Hif

För herrarna i Härryda IF blev det målkalas hemma mot Masthuggets BK då de vann med 7–2. Bako Löfgren och Simon Bevenäs gjorde två mål var, Christoffer Hedenskog, Jesper Karlsson och David Johansson gjorde ett var.