Ett parti som lyssnar

Debatt

SD Härryda prioriterar invånare i kommunen utifrån stabila svenska värderingar. Vi lyssnar gärna och är intresserade av vad du tycker. Svar mejlar du till harryda@sd.se. Nu till frågorna där vi samtidigt berättar vad SD Härryda tycker.
1. Ska regeringens automatiska prishöjningar av bensinpris stoppas? – Ja.
2. Ska böneutrop i kommunen förbjudas? – Ja
3. Vill du att tiggeriet kring mataffärer stoppas? – Ja
4. Vill du få ökad trygghet genom att kommunen anställer ordningsvakter? – Ja
5. Är en effektiv kommunal förvaltning viktigt?–- Ja
6. Gillar du skattesänkningar om vi effektiviserar förvaltningen? – Ja
7. Ska kommunen byggs ut småskaligt? – Ja
8. Ska byggandet av Landvetter stad stoppas? – Ja
9. Ska personal i skola och förskola talar perfekt svenska? – Ja
10. Ska bidragsbrott undvikas så långt som möjligt? – Ja
11. Är nolltolerans mot stök i skolan viktigt? – Ja
12. Är demokrati och samarbete med andra partier viktigt? – Ja
Skriv gärna sen fritt annat du tycker är viktigt och hur du ser på våra svar.

Visste du att SD Härryda under våren har föreslagit: Förbud mot böneutrop, omgående införande av ordningsvakter i tätorter; en budget med plats för skattesänkningar genom krav på effektiv förvaltning och stopp till byggandet av Landvetter stad; att inga gatukostnader tas ut i tätorter; att personal i skola och förskola skall behärska perfekt svenska och gilla svenska värderingar; att skolan förbättras med krav på nolltolerans mot störningar; att invånare i kommunen går före i bostadskön när Förbo fördelar lägenheter, att bidragsbrottslagen mer aktivt ska förhindra fusk t.ex. åldersfusk.

Kommunalpolitiken kommer må bra av våra nya infallsvinklar sett utifrån verkligheten. Vi lovar vända på varenda sten, slöseri och onödiga projekt kommer stoppas och med oss i täten kommer invånarnas behov och glädje sättas i centrum. Men detta räcker inte – politiker måste lyssna. Ett parti som lyssnar gör SD Härryda till ett säkert val.

SD Härryda
Patrik Strömsten
Calle Johansson