Bild: Adam Andersson
Fredrik Forsman gjorde två mål för Landvetter mot Kongahälla.

Lis ilska inför toppmötet: ”Helt befängt”

Fotboll

Toppmötet i division 3 mellan Landvetter IS och Västra Frölunda har skapat konflikt angående matchtiden. Nu skickar Lis en syrlig passning till helgens motståndare i sociala medier.

Ikväll skulle Landvetter IS gästats av tabelltvåorna Västra Frölunda i den 16:e omgången av divison 3, men så blir det inte.

Gästande Frölunda har nämligen valt att få matchen flyttad till i helgen, vilket inte gjort Landvetter helt belåtna. Nu har klubben gått ut på sin twitter och skrivit följande:

”Då var den omtalade matchen mot Västra Frölunda kommen! Frölunda vägrar spela fredagar, vilket är helt befängt. Ej tillmötesgående öht. ”Helg ska det vara, sätt den när som på en helg, men inte vardag”. Sagt och gjort: 9.00 på söndag möter vi Frölunda hemma. Välkomna!”

Västra Frölunda har ännu inte kommit med något svar på Landvetters tweet. Men det är alltså på söndag som Lis drabbar samman med Frölunda. Landvetter som senast kommer från en 4–3-seger mot Kongahälla efter att man haft en 4–0-ledning, men sedan fått tre reduceringar emot sig mellan minut 88 och 94 i matchen. Fredrik Forsman blev där tvåmålsskytt.

  • Adam Andersson031-98 50 67