Sverigedemokraterna tackar alla

Debatt

Valet 2018 är nu genomfört; Sverigedemokraterna har gjort det bästa valresultatet i partiets historia och är, i Sveriges riksdag, det tredje största blocket. I riksdags­valet har vi i vår kommun ökat med 5.1% till rekordnivån 17.7%. Därför vill vi först rikta ett stort tack till alla ni väljare, som gjort detta möjligt. Många hade räknat med högre nivåer, men kom ihåg att detta är en rekordnivå. Låt detta bli början till nästa steg, att få ordning på Sverige och vår kommun. Vi ska inte heller glömma, alla de partimedlemmar och andra som gjort detta resultat möjlig, -ett stort tack.

Valrörelsen är nu över, SD Härryda välkomnar sam­arbete som bygger på ömsesidig förståelse och vilja till kompromisser. Vi kommer fortsätta driva våra kommunala vallöften; stopp för Landvetter Södra, småskalig utbyggnad, effektiv förvaltning, undvika skuldfällan, prioritera om fördelning av hyresrätter, i skolor skapa ordning och reda, kunskap, samt undvika genusflum. Men absolut överst, vill vi införa ordningsvakter och återta tryggheten i våra centralorter.

Om fyra år ska vi kunna blicka tillbaks, med stolthet, över vad vi försökt åstadkomma: -tack till er alla.

  • SD Härryda. Calle Johansson, Patrik Strömsten