Gustav Fritzell.

Pixboduo till landslaget

Innebandy

Det blev en uddamålsförlust för Pixboherrarna när laget mötte Örebro i helgen. Gästerna föll till slut med 6–5 efter att Jens Milesson kommit med en reducering i slutet av den tredje perioden och gett hopp till Pixbo, som dock inte lyckades rädda poäng.

Som plåster på såren för två av Pixbospelarna kom under måndagen en ny landslagstrupp ut. Den här gången handlar det om vilka spelare som tar plats i Euro Floorball Tour om lite mindre än två veckor som också är en uppladdning inför den stundande VM-turneringen. De som får spela EFT och har ett gyllene läge att ta en plats i VM-truppen är forwarden Gustav Fritzell och backpjäsen Martin Östholm.

– Vi har jobbat med den här stommen under de samlingar vi har haft i år, så det är klart att det är nära en VM-trupp, säger förbundskaptenen Mikael Hill i ett pressmeddelande.

Både Östholm och Fritzell gjorde för övrigt mål mot Örebro.