Sade sig vara törstig – stal smycken

Mölnlycke

I måndas eftermiddag strax före klockan 17 ringde en ung kvinna som utgav sig för att vara döv på hos en äldre dam på Kyrkvägen i Mölnlycke. Kvinnan höll fram en vattenflaska och visade att hon var törstig. När den äldre damen fyllde på flaskan trängde sig den unga kvinnan förbi henne in i köket.

Efter att kvinnan lämnat lägenheten visade det sig att smycken försvunnit från sovrummet. Polisen misstänker därför att kvinnan haft en medbrottslig som smög in i lägenheten medan den äldre damen befann sig i köket.

Den unga kvinnan uppskattas vara i 23-25-årsåldern och är cirka 165 centimeter lång. Hon har mökt hårt och pratar med brytning och hade vid tillfället en blå jacka på sig.

Hon ska ha observerats i området tillsammans med en man, cirka 175 centimeter lång och iklädd brun jacka.