Bild: JONNA ANDERSSON

Flera skadade ska ha kopplingar till Hells Angels

Mölnlycke

Vid lördagens skottlossning där sju personer skadades ska flera av de skadade ha kopplingar till Hells Angels. Det enligt uppgift till tidningen Göteborgs-Posten.

Tolv personer har anhållits efter lördagens skottlossningen i Mölnlycke, där sju personer fördes till sjukhus med skador. Enligt uppgifter till Göteborgs-Posten finns det personer med koppling till Hells Angels bland de skadade.

GP skriver att en supporterklubb till det kriminella MC-gänget Hells Angels sina lokaler i området som polisen spärrat av. Tidningen har pratat med kriminalkommissarie Sven Lindgren, polisens expert på kriminella MC-gäng i region Väst. När han får frågan om personer med koppling till Hells Angels blivit skadade bekräftar han att så är fallet.

– Svar ja, bland de skadade finns det personer som tillhör Hells Angels, säger Sven Lindgren till GP.

Lindgren vill inte gå in på hur många av de skadade som har koppling till Hells Angels eller om han har någon information kring vad som kan ligga bakom konflikten.