Härryda slutade sexa i serien

Ishockey

Nu är höstsäsongens sista match spelad för Härryda HC och det skulle bli en målrik tillställning, men dessvärre för HHC:s del var det inte det vit-blåklädda laget som stod för den större utdelningen i matchen mot Skärgården.

Den första perioden slutade visserligen mållös, men det var under några riktigt tunga minuter i mittakten som matchen skulle ta fart i Skärgårdens riktning. Hemmalaget lyckades nämligen gå från 0–0 till 3–0 på mindre än fyra minuter. När också 4–0 kom i den andra perioden blev uppförsbacken ännu större för HHC.

Gästerna kom med två reduceringar genom Filip Blegel och Daniel Swedblom, men det hjälpte föga då laget till slut föll med 8–2.

Härryda HC slutar därmed sexa i division 3:s grupp C den här höstsäsongen. Nu väntar en fortsättningsserie för HHC efter jul där hoppet om avancemang mot divison 2 fortfarande lever.