Isabell Krantz.

Krantz fyramålsskytt: ”Aldrig helt nöjd”

Innebandy

Elva mål på bortaplan och en ny seger i raden. För egen del gjorde hon inte mindre än fyra baljor. Men Pixbos landslagsback Isabell Krantz vill fortfarande mer.

Pixbodamerna är fortfarande utan förlust den här säsongen. Den senaste trepoängaren kom under måndagskvällen i bortamötet med Malmö FBC efter en match som blev till ett målkalas.

Det var gästande Pixbo som började matchen klart bäst och ordnade en 3–0-ledning redan efter 5.17 i den första perioden.

Malmö tog där timeout och bytte målvakt, vilket skulle ge resultat då hemmalaget reducerade både en och två gånger.

– Vi bjuder på lite enkla mål och tappar bollen lite för många gånger, men det är starkt av oss att ändå komma igen och dra ifrån trots att de tar ikapp så att vi bara leder med ett mål efter den första perioden (4–3), säger Isabell Krantz.

Krantz som redan där gjort två mål i matchen skulle vara bidragande till det då det var Pixbos landslagsback som också gjorde målet som innebar 6–3 till gästerna. Malmö gav sig inte och fortsatte pressa det obesegrade Mölnlyckelaget, men när Krantz gjorde sitt fjärde mål i matchen som skulle innebära 9–5 var saken klar.

– Jag spelar bollen till Alicia (Fylke) som passar tillbaka till mig så att jag får öppet mål. Det var väl det målet som stack ut lite, säger Isabell Krantz.

Vad säger du om din egen match?

– Helt okej. Man är aldrig helt nöjd. Offensivt var det en av mina bästa matcher den här säsongen, men defensivt kan jag göra det bättre, säger Isabell Krantz.

Matchen blev till slut 11–7 till Pixbo som till helgen ställs inför riktigt tufft motstånd när KAIS Mora väntar på hemmaplan.

– Det är en otroligt viktig match för oss eftersom vi siktar på att bli etta eller tvåa i serien, säger Isabell Krantz.

  • Adam Andersson031-98 50 67