Landvetters damer tappade ledningen

Innebandy

Det går fortsatt tungt för Landvetters innebandydamer i division 2. I helgen tog laget emot mitten­gänget Kungälv i en match som hemmalaget skulle få en bra start i.

Det var visserligen gästerna som tog en tidig ledning, men Julia Lindhage såg till att ge svar på tal omgående när hon kvitterade till 1–1 drygt sex minuter in i matchen.

Landvetter tog sedan även ledningen med 2–1 bara minuten in i mittakten genom Amanda Rohdin som dessutom hade mer att ge. När Kungälv kvitterat till 2–2 var det nämligen Rohdin som såg till att Landvetter återigen tog ledningen i matchen med sin andra fullträff.

Men säsongens första poäng skulle inte komma den här dagen heller för Landvetter. Hemmalagets 3–2-ledning förvandlades nämligen till 3–5 och även om Hanna Skyman väckte hoppet med en reducering var det Kungälv som till slut vann matchen. Slutresultatet skrevs till 4–6.

Landvetter har tre poäng upp till nästjumbon Fristad som man ställs emot på söndag.