Bild: Adam Andersson
Andreas Hörberg gjorde två mål i förlusten mot Mullsjö.

Pixbo överkörda av Mullsjö

Innebandy

Pixbo åkte ur förra säsongens slutspel mot Mullsjö och det blev ingen revansch för den saken den här onsdagskvällen.

Nej, det var inte nära att Pixbo kunde knipa poäng i hemmamötet med Mullsjö. Gästerna tog kommandot redan i den första perioden och fortsatte trumma på. Vid ställningen 1–5 valde Pixbo att byta målvakt och ge chansen åt Filip vom Hofe, men det skulle inte direkt skicka tillräckligt med signaler eller ge någon större effekt.

Även om Gustav Fritzell, som nyligen nobbades från VM-laget, reducerade skulle Mullsjö gå i från till hela 2–9 efter två spelade perioder.

Den tredje blev bättre och effektivare från Pixbohåll som trots allt gjorde ett försök att komma tillbaka. Efter bland annat två mål av Andreas Hörberg fick hemmalaget lite, lite kontakt, men Mullsjö gav svar på tal och Pixbo föll till slut med klara 6–13.

Det rödvita gänget ligger nu på en sjundeplats i tabellen. På söndag gästas laget av Helsingborg.

  • Adam Andersson031-98 50 67