Straffseger för Härryda HC

Ishockey

Det skulle bli väldigt tätt, men Härryda HC lyckades knipa en ny seger i helgen. Laget, som startat årets division 3-säsong ljusår bättre än förra året, tog därmed sin fjärde vinst när Kungsbacka besegrades.

Det var HHC som tog ledningen i inledningen av den andra perioden genom Jonathan Prim. 2–0-målet skulle inte alls dröja länge och det kom dessutom under anmärkningsvärda förhållanden. Härryda drabbades nämligen av två utvisningar och spelade tre-mot-fem när Dennis Evensson lyckades öka på ledningen.

Evensson skulle också göra Härrydas tredje och sista mål under ordinarie matchtid, men den 3–1-ledning som gästerna där skaffade sig höll inte hela vägen. Kungsbacka kom tillbaka och tog tillställningen till ett straff­avgörande. Där var trots allt HHC starkast och ligger efter segern femma i tabellen.