Drömstart för Härryda HC

Ishockey

Första delen av säsongen är avklarad och nu har den andra inletts för Härryda HC. Då kunde det mörkblåklädda laget inte fått en bättre start. Laget inledde nämligen fortsättningsserien i division 3 med hemmamöte med Kungsbacka och det var en historia som Härryda skulle styra och ställa.

Det började visserligen aningens avvaktande även om det var Härryda som tog ledningen med både 1–0 och 2–0 i den första perioden. Båda lagen gjorde sedan var sitt mål under mittakten, men det var i den tredje perioden som Härryda skulle åka ifrån sina motståndare rejält.

Efter att Niklas Pettersson fullbordat sitt hattrick med en sekund kvar av matchen stod det klart att Härryda vann tillställningen med hela 8–2. Ikväll spelar laget nästa match i fortsättningsserien. Då väntar Uddevalla i Landvetter ishall.