Kvinna med stickskador hittad på Säteriet

Mölnlycke

I dag på morgonen påträffades en skadad kvinna utomhus i bostadsområdet Säteriet i Mölnlycke.
Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp.

Det var vid halvnio-tiden som en privatperson påträffade den skadade kvinnan inte långt från Säteriets förskola. Polis kallades till platsen. Kvinnan hade någon form av stickskador och fördes med ambulans till sjukhus.

Polisen spärrade av platsen där kvinnan påträffades och inledde en teknisk undersökning. Det pågår också dörrknackning i området för att hitta vittnen till händelsen. Två män som anträffades i närheten greps och var inledningsvis misstänkta för brottet men efter förhör har misstanken mot dem försvagats. I stället greps under förmiddagen en annan man som befann sig i nordöstra Göteborg.

I nuläget är det oklart hur allvarligt skadad kvinnan är.