Skadade kvinnan avled – misstänkt man gripen

Mölnlycke

Under fredagsmorgonen påträffades en kvinna med stickskador vid Säteriet.
Kvinnan fördes till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda.

Det var vid halvnio-tiden som en privatperson påträffade den skadade kvinnan i närheten av Säteriets förskola. Polis kallades till platsen. Kvinnan hade någon form av stickskador och fördes med ambulans till sjukhus.

Platsen där kvinnan påträffades spärrades av och en teknisk undersökning genomfördes. Polisen knackade dörr i området för att hitta vittnen till händelsen. Två män som anträffades i närheten av brottsplatsen greps men efter förhör avskrevs misstankarna mot dem. I stället greps under förmiddagen en man i 50-årsåldern som befann sig i nordöstra Göteborg.

Vid lunchtid rapporterades polisen att kvinnan i 40-årsåldern avlidit av sina skador. Anhöriga har underrättats.

Mannen som gripits är nu misstänkt för mord och kommer att förhöras under dagen.