Bild: Privat
Landvetterlagen.

Succé för Landvetter Judo på SM

Judo

Landvetter Judo fortsätter att skörda fler och större framgångar. I helgen kammade klubben hem två stycken SM-medaljer efter fina laginsatser.

Det är en klubb som fortsätter växa sig större och starkare och resultaten talar samma språk. När Landvetter Judo begav sig till det svenska mästerskapet i lag i helgen så skulle det sluta framgångsrikt.

Damlaget som bestod av Emma Ensberg, Felicia Granudd, Melina Aramburo och Cecilia Andersson skulle göra ett riktigt bra mästerskap och tog sig till slut upp på en pallplats med sitt SM-brons.

– Eftersom vi hade ett väldigt ungt lag fanns det egentligen inga förväntningar. Vi har två av Sveriges bästa på U18-nivå så någonting visste vi att vi skulle ställa till med, men inte att det skulle räcka till medalj, säger Landvettertränaren Robert Björner.

För herrlagets del var det inte alls långt ifrån en medalj även där, men Andreas Björner, Hugo Gustafsson, William Lindblad, Marcus Källberg, Bruno Miletic, Mathias Miletic, Björn Capretti och Alex Borghesi slutade femma.

Däremot blev det medalj för Landvetter Judos Bruno Miletic och Kenny Kling som tillsammans ställde upp i kata-SM och fick där med sig ett silver.

  • Adam Andersson031-98 50 67