Nytt år och ny tidning

KRÖNIKA

Gott nytt år och god fortsättning! Som ni ser har det hänt en hel del sedan vi tog juluppehåll i december. Två tidningar har blivit en och den nya tidningen delas från och med idag ut på torsdagar till alla hushåll i Härryda och Partille kommuner.

Detta med undantag för vecka 22 och 23 då tidningen kommer ut på onsdagen med anledning av Kristi himmelsfärd respektive ­nationaldagen. Tidningen kommer att delas ut varje vecka till och med 4 juli då vi tar sommaruppehåll i fyra veckor. Första numret efter sommaren kommer ut 8 augusti.

Vi kommer att fortsätta skriva om nyheter, kultur och sport från båda kommunerna.
Även på insändarsidan kommer ni att kunna läsa bidrag från båda kommunerna. De texterna kommer, liksom texterna i den övriga tidningen, att märkas med aktuell ort för att det snabbt ska gå att få en överblick över vilka texter som ligger en geografiskt nära.

En annan nyhet är att vi nu har inte mindre än sju olika gästkrönikörer som kommer att bjuda på personliga reflektioner utifrån sina egna horisonter. Först ut är psykologen Martina Börjesson, som är bekant sedan tidigare för HP-läsarna men kanske ett nytt ansikte för PT-läsarna.

Sedan årsskiftet sitter vi tillsammans med Lerums Tidning i Lerum. Den nya adressen är Göteborgsvägen 3, 443 30 Lerum. Det är också dit korsorden ska skickas hädanefter, märkta med HP/PT-krysset. Det går också bra att ta en bild av korsordet och mejla den till red@harrydaposten.se.

Vill ni besöka oss på redaktionen är våra öppettider måndag till fredag 9.00–16.00. På telefon når ni oss på 0302-510 50.

Jag vill gärna höra vad du tycker om vår nya tidning, både ris och ros. Mejla mig på per.anger@wm-media.se

Här kan ni läsa tidningen som e-tidning: http://www.pdfire.se/reader/4194#1

Trevlig läsning!
Per Anger
Platschef