Din Bilverkstad i Mölnlycke AB: Här är årsredovisningen för 2022

Din Bilverkstad i Mölnlycke AB under 2022. Här är de viktigaste siffrorna. Omsättningen i företaget är knappt sju miljoner kronor, en ökning med 0,9 procent. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, omkring 250 000 kronor mot cirka 700 000 kronor.

ANNONS

Rörelseresultatet minskar med cirka 500 000 kronor till ungefär 200 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 3,2 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen tio och en halv procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen handel samt reparation av motorfordon och motorcyklar är motsvarande snitt 3,8 procent.

Fakta om Din Bilverkstad i Mölnlycke

Din Bilverkstad i Mölnlycke grundades 2012. Bolagets huvudbransch är allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, reparation av maskiner, plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar och andra stödtjänster till finansiella tjänster utom försäkring och pensionsfondsverksamhet.

ANNONS

Företaget har sex anställda, enligt årsredovisningen, vilket är samma antal som föregående redovisningsår.

Ägarna tog inte ut någon utdelning under förra året.

Så ser branschtoppen ut

Din Bilverkstad i Mölnlycke har den 328:e högsta omsättningen i Västra Götaland i sin specifika bransch, som är allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar.

Det finns 576 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Företaget är också nummer 2093 i landet.

ANNONS