Röda tal för första gången för Lyckåsens Förvaltning AB

Företaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut. Företaget omsatte drygt 5,3 miljoner kronor, 89,7 procent mindre än under 2021. Rörelseresultatet går från ett överskott på ungefär 5,6 miljoner kronor till ett underskott på cirka 100 000 kronor.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Resultatet före skatt är också lägre än föregående år, 27 000 kronor mot knappt 4,1 miljoner kronor.

Underskottet gör att rörelsemarginalen blir negativ, minus 2,2 procent. Det är lägre än 2021, då rörelsemarginalen var plus 10,7 procent.

I branschen byggande av hus är motsvarande snitt 5,1 procent. Noteras ska att företaget är ett av två i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Lyckåsvägen Holding AB.

Fakta om Lyckåsens Förvaltning

Lyckåsens Förvaltning grundades 2012. Bolagets huvudbransch är byggande av bostadshus och andra byggnader och fastighetsförvaltning på uppdrag. Företaget är ett av två i koncernen där Lyckåsvägen Holding AB är moderbolag. Redovisningsperioden löper från september till augusti.

ANNONS

Ägarna tog inte ut någon utdelning under förra året.

Så ser branschtoppen ut

Lyckåsens Förvaltning har den 867:e högsta omsättningen i Västra Götalands Län i sin specifika bransch, som är byggande av bostadshus och andra byggnader.

Det finns 1214 företag i samma bransch i Västra Götalands Län.

Företaget är också nummer 5158 i landet.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
1. Sök på Härryda-Posten i Appstore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på "hämta" eller "installera".
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på "öppna" för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.

ANNONS