Här är månadens konkurser i Härryda

Vill du veta vilka företag som gått i konkurs i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

ANNONS

Daniel Lekbrant AB

Daniel Lekbrant AB leddes av Daniel Lekbrant och Mikael Christer Lekbrant. När företaget startades var beskrivningen att "Aktiebolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2015-02-16 och konkursen inleddes 2023-05-09.

Nordic Protection Academy AB

Nordic Protection Academy AB med Johan Blomquist och Niklas Bogestål i ledningen har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utbildning inom säkerhet, research, utredning och närliggande områden och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2014-11-06, konkurs inleddes 2023-05-10.

Swimlab Sweden AB

Swimlab Sweden AB har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall bedriva import och försäljning av material för swimmingpool och spabad, dimensionering, installation, service, reparation, renovering och konsultation rörande privata och offentliga badanläggningar och spabad. Primär försäljning rör filterteknik och automatstyrning av system för cirkulation av vatten samt vattenbehandling och desinfektion av badvatten.". Företaget registrerades 2020-06-25, konkurs inleddes 2023-05-23.

ANNONS

Teknolog Svenska AB

Teknolog Svenska AB leddes av Thomas Thorin och Robert Thorin. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget ska bedriva agenturrörelse med tekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva handel, byggnation och förvaltning av fastigheter, infrastruktur, utveckling och framtagning av värmetekniska system, produktion av värmetekniska system främst avsedda för styrning inom VVS- och elanläggningar. Elektronik för bygg och anläggning, agentur, finansieringsverksamhet och konsultationer i el-, VVS- och byggsektorn och därmed förenlig verksamhet samt köp och försäljning av värdepapper och aktier och därmed förenlig verksamhet. Konsultveksamhet och därmed sammanhängande verksamhet inom dessa områden. Konsultverksamhet till försvaret och dess materialanskaffning. Konsultverksamhet och installation samt materialutveckling för infrastruktur, främst inom spårbunden trafik.". Företaget registrerades 2023-04-14 och konkursen inleddes 2023-05-04.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
1. Sök på Härryda-Posten i Appstore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på "hämta" eller "installera".
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på "öppna" för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.

ANNONS