Hanna Ferm och Viktoria Ottosson har släppt var sin ny låt

Det är inte bara vårkänslor som cirkulerar nu när solen tittat fram. Två Härrydaartister släpper även ny musik lagom till att våren anländer.

ANNONS
|

Härryda-Posten har tidigare skrivit om Viktoria Ottosson från Hindås som numera bor i Göteborg och som släppt flera singlar. Nu är det dags igen med nya låten ”Körsbärsträden” som beskrivs såhär i ett pressmeddelande:

”April på Järntorget. Körsbärsträden slår ut och allt känns nytt. Sommarens antågande som ett löfte och ett skimmer i luften.”

Ljudbilden i låten är minst lika noterbar som melodin och låtraderna.

Till vardags jobbar Ottosson som ljudtekniker på Folkteatern men hon är även verksam som låtskrivare, musikproducent och som sångare i bandet Lesley som under våren har spelat i Malmö, Oslo och senast i mars som förband till Mattias Alkberg på Pustervik i Göteborg.

ANNONS

Hanna Ferm släpper en låt om break-ups

Även artisten Hanna Ferm släppte under veckoslutet en ny låt i ”Det är jag inte du”, som hon beskriver som en ”klassisk break-up låt”.

– Nya singeln baserar sig på det väldigt klassiska, uttjatade, göra-slut-uttrycket ”It’s not you, it’s me” och handlar om stadiet man kan hamna i när man dejtar någon för första gången efter att en tidigare relation eller ett situationship har avslutats. Allt känns som en dröm från början men så fort allvaret kickar in märker man att kroppen säger ifrån. Man är inte redo. Kanske inte ens färdigläkt. Eller kanske känner man bara att man behöver och vill fokusera på sig själv just nu. I vilket fall så är det faktiskt jag som är problemet, inte du, berättar Hanna Ferm i ett pressmeddelande.

Båda låtarna finns på exempelvis Spotify.

LÄS MER:Mölnlyckeartisten Hanna Ferm har släppt ny musik – hyllas på Instagram

LÄS MER:Viktoria Ottosson från Hindås släpper nya låten Du fyller år

LÄS MER:Pixbos Hanna Ferm är bland Sveriges mest lyssnade artister

ANNONS