Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Erik Zienau

Misshandel utanför Willys – gick emellan bråk

En man i 40-årsåldern blev slagen i ansiktet och föll till marken utanför Willys. Mannen fick tas med ambulans till Sahlgrenska för kontroll.
– Den misstänkte är gripen, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

ANNONS
|

Det var vid 21-tiden på lördagen som polisen blev kontaktade av ett vittne. Ett par ska ha stått och bråkat med varandra vid Stenåkersgatan i Landvetter. En tredje person försökte gå emellan och blev slagen i ansiktet.

– Det är ett bråk utanför Willys, där en man ska ha blivit slagen och ligger på marken. Han blir först slagen med öppen hand och sedan med knytnäve, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

Blödde från näsan och svimmade

Ambulans och polis larmades dit. En ordningsvakt befann sig på plats. Den misshandlade, en man i 40-årsåldern, hade slagit i bakhuvudet.

Han var vaken men hade svimmat av ett tag tidigare.

ANNONS

– Skadeläget var att han blödde från näsan och hade svullnad i bakhuvudet, han hade varit avsvimmad en stund, säger Thomas Fuxborg.

Man i 30-årsåldern gripen

Målsägaren tas med ambulans till Sahlgrenska för kontroll. En man i 30-årsåldern grips på plats, misstänkt för misshandel.

– Vi tar vittnesuppgifter från personer på platsen. Den misstänkte var kvar på platsen och ska sedan ha gått till en pizzeria. Den misstänkte är gripen, säger Fuxborg.

LÄS MER:Inbrott på bryggeri – tjuvar fångades på bild

LÄS MER:Hon ville lösa in 50 000 kronor i ogiltiga sedlar – fick nej

LÄS MER:Bil stod och läckte bränsle i Mölnlycke

ANNONS