Promenade Anglais i Nice.
Promenade Anglais i Nice. Bild: Ulrika Karlsson

Norwegian sätter in fyra flyglinjer från Landvetter

Flygbolaget Norwegian inför fyra nya destinationer från Landvetter flygplats. Det blir bland annat direktflyg till Frankrikes blå kust och Kosovos huvudstad.

ANNONS

Landvetter får nya direktflyg till Kosovos huvudstad Pristina, Palma Mallorca, Nice och London. Linjerna börjar trafikeras av flygbolaget Norwegian till sommaren, skriver bolaget och Landvetter i pressmeddelande.

– Ett välkommet tillskott till det totala utbudet av destinationer från flygplatsen, säger Anna Strömwall, flygplatsdirektör för Göteborg Landvetter Airport i pressmeddelandet.

Flygandet drar igång i maj. Anna Strömwall lyfter fram direktflyget till Nice två gånger i veckan som särskilt intressant – direktlinjen blir helt ny för flygplatsen.

– De nya direktlinjerna kommer att möta den ökade efterfrågan på resor till Europa och i synnerhet Nice känns extra spännande, säger hon.

Utökningen är en del av en större satsning på Norden som totalt innefattar 40 nya linjer i Sverige och de nordiska grannländerna, meddelar Norwegian.

ANNONS

– Att lansera nya linjer är alltid spännande och inför sommaren 2024 är vi mycket glada över att kunna erbjuda flera nya linjer från Göteborg Landvetter. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord, kommenterar Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian i pressmeddelandet.

Nya linjer från Landvetter

Göteborg Landvetter (GOT) – London (LGW) fyra gånger i veckan (start 2 maj 2024)

Göteborg Landvetter (GOT) – Nice (NCE) två gånger i veckan (start den 3 maj 2024)

Göteborg Landvetter (GOT) – Palma (PMI) kommer att trafikeras tre gånger i veckan (start den 6 april 2024)

Göteborg Landvetter (GOT) – Pristina (PRN) en gång i veckan (start den 14 juni 2024)

Källa: Landvetter Swedavia

ANNONS